Fruit Janssens

gezonde en lekkere appels en peren


Onze winkel


Wil je graag van onze lekkere appels en peren proeven? Dan kan je terecht in onze gezellige en authentieke winkel. Anno 2016 is hij uitgegroeid tot een plaats waar verse en kwalitatieve producten worden aangeboden, een plaats waar mensen naartoe komen voor een lieve lach of een leuke babbel. Wie zou kunnen denken dat dezelfde ruimte vijftig jaar geleden als koeienstal gebruikt werd?

In onze winkel bieden wij verschillende soorten appels en peren aan. We hebben de bekende soorten zoals Jonagold en Conference maar ook vele minder bekende maar zeker even lekkere soorten (bijvoorbeeld Zari appels).

Daarnaast kan je in onze winkel ook terecht voor appelsap en diverse stropen. Wij kiezen er bewust voor om ons tweede keuze fruit niet weg te gooien maar te verwerken in andere producten. Zo laten wij onze appels zelf persen. Het resultaat? Overheerlijk appelsap zonder toegevoegde suikers en bewaarmiddelen. Ook onze appel- en perenstropen zijn puur natuur!


Naast appels en peren bieden wij in onze winkel ook heel wat andere fruit- en groentesoorten aan. Een greep uit ons aanbod: prei, aardappelen, tomaten, paprika's, wortelen, perziken, bananen, druiven, mango's,... Kortom: een ruim aanbod met producten die wij zorgvuldig uitkiezen op de vroegmarkt.

Verder maken wij op vraag van onze klanten gezonde cadeaumanden. U kan zelf de inhoud en het budget bepalen. Elke mand vormt een uniek kunstwerkje van kleuren, geuren en smaken!

Ben je vaste klant? Of ben je benieuwd en kom je graag eens een kijkje nemen? Iedereen is welkom! Graag tot binnenkort!